Gratulálunk Marika, gratulálunk Andor Bácsi!

A kiskunhalasi gyorstollasozók az év végén kettő elismerést is bezsebelhettek, mely mutatja, hogy van létjogosultsága ennek a fiatal sportnak, a gyorstollasnak.

2019. év női sportolója Modok Benőné Marika – döntött a halasi képviselőtestület zárt ajtók mögött, adta hírül a Halasmédia. Marika ezt a megtisztelő címet többek között a 2019. évi V. Gyorstollas Világbajnokságon elért első helyezésével érdemelte ki (női, 50+ páros kategóriában), ahol Gerber Zsuzsannával (Leopárdok SE) indult. Egyébként Marika a kategóriájában a világranglista 20. helyén áll egyéniben, pedig az év második felében vállsérülése miatt nem is tudod versenyeken indulni.

Igás Andor az “Év edzője” lett a Well&fit online magazin által indított internetes szavazás eredményeként a csapatsport kategóriában. A sportág és edzőnk népszerűségét mutatja, hogy a második helyezettet több mint 500 szavazattal előzte meg. Az esemény kapcsán, illetve a gyorstollasról Andor nyilatkozott a Halas Rádió Ziccer című sportmagazinjában.

Jövőhéten, kedden lesz ebben az évben az utolsó edzésünk, de 2020. januártól várjuk az érdeklődőket, a sportolni vágyókat a Kertvárosi Általános Iskola tornatermében (kedd és csütörtök), illetve a Szilády Áron Gimnázium bubijában (kedd).