Indulnak a hazai versenyek…

A Magyar Gyorstollaslabda Szövetség tegnapi tájékoztatója szerint júniusban indulnak a hazai crossminton versenyek, júliusban és augusztusban már 250, illetve 500 pontos nemzetközi versenyt szervezünk:

Kedves Sporttársak!

A közel 3 hónapos kényszerpihenőt követően, most már látszik a „fény az alagút végén”. Remélem a karantén időszak alatt is volt lehetőséget egy-egy edzésre, játékra.

Sajnos, mind a hazai, mind a nemzetközi tornákat törölnünk kellett a versenynaptárokból a korlátozások miatt az elmúlt hetekben. Az ICO rendelkezései alapján a pontszerző tornákat csak július 1.-t követően lesz lehetőség szervezni. A magyarországi szabályozások enyhítését követően, viszont lehetőség van az előírt protokollok mellett sportrendezvények kiírására.

Az elnökség úgy döntött, hogy az átmeneti időszakban, azaz június 30.-ig lehetőséget adunk kisebb tornák szervezésére, első sorban szabad téren. Az a döntés is megszületett, hogy az országos bajnokság fordulóit egyenlőre felfüggesztjük, reményeink szerint az ősszel folytatjuk, illetve újra felülvizsgáljuk az aktuális helyzetnek megfelelően.

A következő hetekre a Leopárdok SE , Kozári Gyula bejelentette tornaszervezési szándékát május 30.-án illetve június 27.-én a Kunságimajorban a teniszpályákon. A verseny egy-egy önálló torna keretében fog zajlani, minden magyar versenyengedéllyel rendelkező tag nevezhet a különböző korcsoportokba illetve versenyszámokba. Az eredmények pontozása csak a hazai versenypontozási rendszerben fog megjeleni, minden tornának önálló eredményhirdetése lesz.

Felhívnám a figyelmeteket a július 25.-i 250 pontos Leopárd kupára valamint egy héttel később augusztus 1.-én, az 500 pontos kiskunhalasi versenyekre.

Kérdéseitekre, észrevételeitekre szívesen állunk a rendelkezésetekre.

2020. május 17.

Magyar Gyorstollaslabda Szövetség Elnöksége

 

A májusi verseny kiírása:

GYORSTOLLASLABDA VERSENY

Kunsági Major, 2020. május 30.

KATEGÓRIÁK:

  • U-12
  • U-14
  • U-18 (lány, fiú)
  • Open (női, ffi)
  • Páros (open, vegyes, U-18)
  • 40+ (női, ffi)
  • 50+ (ffi)
  • 60+ (ffi)

Nevezési határidő: 2020. május 26. (kedd)

Nevezési díjak: 4.000 Ft/fő (egyéni); 2.000 Ft/fő (páros); Juniorok: 2.500 Ft/fő

Jelentkezni lehet: telefonon, levélben, sms-ben, üzenetben.

Rendező – Főbíró: Kozári Gyula (GyusziBácsi, (20) 244 67 68, kozarigyula@gmail.com)

A versenyről információk és a nevezők listája itt található (folyamatosan frissül).

gyorstollaslabda, Magyarország

Gyorstollas bajnokság