Edzés indul!

Májusban indulnak a régi időpontokban az edzések, készülünk a versenyekre

 

A Magyar Gyorstollaslabda Szövetség tájékoztatása szerint – figyelembe véve az ICO vonatkozó előírásait és a nemzeti, Covid-19 kapcsán hatályos korlátozó intézkedéseket – júniusban megszervezésre kerül az idei szezon első hazai versenye. Július második felében a kiskunhalasi Beachminton várható (a jelenlegi helyzet arra enged következtetni, hogy nemzetközi szintű versenyként szerepelhet a szűkös, sehogy sem álló, idei versenynaptárban).

A versenyek kapcsán pontos részletekről a szövetség a későbbiekben tájékoztat.

 

A játékosok felkészülése szabadtéri edzéssel májusban, a keddi és csütörtöki napokon indul.

Az edzés ideje: 17:00 -19:00,

helye: “lovasszobor”.

Természetesen időjárás függő, minden esetben a közösségi média által nyújtott, az eddig is alkalmazott felületen pontosítunk az edzés megtartásától.

 

Az edzéseken kérjük a járványügyi veszélyhelyzet miatti korlátozó intézkedések betartását!

A 2020-as Beachminton utolsó döntője, már sötétedett…

 

A versenyek egyébként nemzetközi viszonylatban elkezdődtek. Ebben az évben már tartottak – a rendező ország járványügyi szabályainak figyelembevételével – megmérettetést:

  • Horvátországban,
  • Indiában,
  • Japánban,
  • Szlovéniában.

 

A Fiatalok Online Nemzetközi Bajnoksága 2020/2021 befejeződött

Magyarország versenyzői jól szerepeltek, az éremtáblán másodikak lettünk Szlovéniával együtt.

Külön öröm, hogy két halasi versenyzői is dobogós helyen végzett: az U12-es kategóriában Mészáros Dóra bronzérmet szerzett, az U14-es korosztályban ifj. Antal Zoltán ezüst éremmel zárta a sajátos, online küzdelmet.

A versenyről, az eredményekhez vezető útról Igás Andor, edző a HALASMÉDIA kérésére nyilatkozott, mely az online hírportál sport rovatában olvasható.