Leopárd Kupán elért halasi eredmények

2019. augusztus 03-án a kerekegyházi Kunsági Majorban került megszervezésre a 250 pontos, nemzetközi Leopard Kupa. Salakon, négy pályán küzdhetettek a magyar és szerb játékosok. Szabadtéri rendezvényként az időjárás is beleszólt a versenybe. Délután rövid ideig állt a játék eső miatt, de a gyors pályakarbantartásnak köszönhetően le tudták játszani a játékosok a maradék meccseket.

Kiskunhalast Süveges Bence és Pap Flórián képviselte párosban az U18-as korosztályban, de egyéniben indultak a férfi openben is, hogy tapasztalatot szerezzenek. A fiúk párosban aranyérmesek lettek, de a felnőtt férfiak között is megállták a helyüket, igaz, dobogó közelébe nem kerültek.

 

Horváth Szilveszter és Barna Ferenc indultak az 50+ kategóriában, ahol mindketten az 5. helyet érték el a nyolc fős mezőnyben.

A jó hangulatú versenyt este 8 órakor az eredményhirdetés zárta, valamint a finom vacsora, ahol Gerber Zsuzsi (kéteszeres világbajnok) által főzött, egyéni ízesítésű pörköltje került feltálalásra.

A versenyről további képek tekinthetők meg az egyesület facebook lapján

Edzéseinket augusztus hónapban kedd és csütörtök, 18:00 – 20:00 óra között tartjuk a lovasszobor melletti füves területen. Az iskolai tanév kezdetével újra a Kertvárosi Általános Iskola tornatermében leszünk. Az érdeklődőket, edzeni vágyókat edzéseinken szívesen látjuk.