Az egyik szemünk sír, a másik nevet – készülünk a versenyre

A halasi gyorstollasozók örülnek: november 27-ére nemzeti versenyt hirdetett a szövetség, közben jött a hír, hogy a januári VB-t nyáron rendezik meg – a jelenlegi tervek szerint.

 

Országos Bajnokság

A pandémia miatt a 2021 ínséges év versenyek szempontjából, bár nemzetközi versenyek nyáron voltak itthon és külföldön egyaránt. A hideg idő hatására azonban növekedett a vírusos megbetegedések száma, ennek hatására egyre kevesebb megmérettetést tartottak/tartanak meg.

A Magyar Gyorstollaslabda Szövetség még októberben meghirdetett nemzeti versenyt november 27-re, melynek tervezett helye Solt városa:

  • Pontos helyszín: Városi Sportcsarnok, 6320 Solt Kossuth Lajos u. 60. szám.
  • Érkezés, regisztráció: 2021. november 27. 08:30.
  • Kezdés: 2021. november 27. 09:00.
  • Kategóriák: e nevezők számának függvényében, a nemzetközi szabályzat alapján.
  • Egy egyéni és két külön páros kategóriában lehet indulni.
  • Nevezési díj egyéniben 3000 Ft, párosban 1500 Ft.

A versenyre nevezni a szövetség elnökénél, Vincze Károlynál és a főbírónál, Kozári Gyulánál lehet a szokott infokommunikációs vonalakon november 21-ig.

Gyorstollaslabda, edzés, Kiskunhalas

Edzés a Kertvárosi Általános Iskola tornatermében

A 2021-es Világbajnokság

Az aktuális VB-t Horvátország rendezi, Zágrábban fogják tartani. Január volt az utolsó időpont, melyet már minden gyorstollas játékos beírt a naptárba, de pár hete jött a hír, hogy csúszik a rendezvény. Egy hete tette közzé a Nemzetközi Gyorstollaslabda Szövetség a pontos időt, miszerint 2022. június 30. és július 02. között kerül sor a nagyszabású eseményre.

Természetesen ebben is a Covid a ludas, az időnként felerősödő járványhullámok átírják a versenynaptárakat.

 

A halasi edzések

Játékosaink (a versenyengedéllyel rendelkezők és a szabadidős sportolók is) továbbra is kedden és csütörtök eddzenek a Kertvárosi Általános Iskola tornatermében 18:00 és 19:30 között.

Várjuk a sporttársakat és az érdeklődőket egyaránt!

Gyorstollaslabda, edzés, Kiskunhalas

A játékosok várják a versenyeket