Amikor mindenki hoz még egy embert

Ilyen az, amikor sokan vagyunk, pedig nem is jött el mindenki edzésre… Júniusban már szabadtéren ütjük a labdát Kiskunhalas központi parkjában, a Hősök ligetében. Mindig van nálunk plusz gyorstollasütő, esetenként kell is, mikor a sétálók közül kipróbálják páran ezt a fiatal, dinamikus sportot.

 

Ne félj kezdő lenni…

Ez egy kortalan sport, van aki 10 évesen és van aki 50 után kezdi a gyorstollast. Na jó, a kettő között is van pár korosztály, melyben az ember pályára léphet. Sokan jönnek más sportágakból, hogy fáj itt, fáj ott, nem bírja a térde, a keze…, és a gyorstollassal újra tudja élvezi a mozgás örömét. Szívesen fogadjuk a kezdőket is, mi sem ütővel a kezünkben születtünk.

Gyere te is, próbáld ki a gyorstollaslabdát, legyél te is a crossminton közösség tagja!

A halálesetek jelentős része megelőzhető

A magyarországi halálesetek okait vizsgálva a keringési rendszer betegségei állnak a lista elején, a legtöbb honfitársunkat ez miatt veszítjük el. Bármilyen testmozgás segít a megelőzésben, de vizsgálattal bizonyították, hogy az ütős sportoknak kiemelt szerepe lehet ezen a téren: bármilyen életkorban kezded el, majd ötven százalékkal csökkenti a halálozási kockázatot.

Hétfő, kedd és csütörtök este megtalálsz minket a halasi parkban, legyél a saját szíved megmentője!

Július 27-én a strandon szervezzük a Beachmintont, ahol lehetőség van amatőr kategóriában is pályára lépni, ott is várjuk a jelentkezőket. Lépj túl a gyerekkori, utcai tollason, tapasztald meg a mozgás élményét újra!