Benne voltunk a tévében!

„Ha olyan lesz a technikátok, hogy be tudja fókuszálni a gyors, távolba tartó labdát, akkor lesz népszerű a gyorstollas” – mondta Igás Andor, szakosztályvezető a Duna TV élő műsorában ma délelőtt, mikor a riporter hölgy a sportág népszerűségéről érdeklődött.

 

Gyorstollas a képernyőn a közmédia népszerű nyári magazinműsorában

Idén is élőben jelentkezik Révfülöpről a NYÁR 22, ahol láthatnak a nézők megannyi sztárvendéget, zenekarokat, előadóművészeket, hagyományőrző csoportokat délelőttönként.

2022. június 16.-án Rátonyi Kriszta és Fodor Imre (a magazin aznapi házigazdái) négy nagy sportsztárral beszélgetett a gyorstollaslabdáról, illetve segítségükkel bemutatták a fiatal sportágat. Egyesületünk meghívást kapott a műsorba, Igás Andor, Rácz-Fodor Vivien, Süveges Bence és Pap Flórián képviselték a Szitakötőket.

 

Három az egyben, sport területén ezt gyorstollasnak hívják

A műsorban Andor beszélt a játék kialakulásáról, a labdákról és az ütőkről, valamint a szabályokról. Fodor Imre ki is próbálta Vivi segítségével a játékot, várjuk még pár edzésre, hogy több sikerélménye legyen.

Szitakötők a Balaton partján

Szitakötők népszerűsítették a sportot a Balaton partján

A műsor a MEDIAKLIKK oldalán visszanézhető.

Ne feledjétek, hamarosan itt a zágrábi Világbajnokság, majd az idei Beachminton Halasthermál Open!

Nyáron az edzések jellemzően a Lovasszobornál, illetve a strand homokján lesznek (kedd és csütörtök). A pontos időt és helyet a közösségi média szokásos csatornáin pontosítjuk, az érdeklődők keressenek minket Facebook oldalunkon.