Két bronzzal és egy ezüsttel jöttünk haza

A kiskunhalasi csapat kis létszámmal képviselte a szakosztályt, de érmekkel tért haza a solti gyorstollaslabda versenyről. Most hétvégén került megrendezésre az 500 pontos ICO Leopard Doubles Open, melyen csak páros kategóriákban volt indulási lehetőség. A szitakötők hat versenyzője hat kategóriában indult a nemzetközi versenyen.

 

A halasiak jól szerepletek, bár sérülés miatt esett ki játékos

A hölgyeknél a jelentkezők száma nem tette lehetővé a külön kategóriák indítását, így a WDO50-be jelentkező női párosunk gyakorlatilag a női openbe integrálódott. Modokné Marika és Szabó Mikor Márta színvonalas küzdelemmel, hosszú labdameneteket játszva a hatodik helyen végeztek a fiatalabb versenyzőkkel szemben.

Hasonlóan járt ifj. Antal Zoltán is, aki 18 év alattiként a férfi openben volt kénytelen pályára lépni Kovács Marcellal (FOXminton SC) az oldalán. A fiatal versenyzők ügyesen játszottak a felnőttek között, volt nyert mérkőzésük, illetve szettgyőzelmük is.

Antal Zoltán és Igás Andor alkotta páros OD és MDO40 kategóriában mérettették meg magukat, ez utóbbiban a harmadik helyen végeztek.

Szabó Márta és Barna Ferenc XDO40-es versenyszámba fértek csak be, mivel a vegyespárosból +50-be nem volt elég jelentkező, játékuk után a dobogó harmadik fokára állhattak. A páros férfi tagja indult Pethő Zsolttal (FOXminton SC) MDO50 kategóriában, ahol a második helyen végzett.

 

Sajnos sérülés miatt Károlyi Tibornak vissza kellett lépnie, így két kategóriában kevesebb halasi versenyző indult, mint tervezett volt.

 

A kategóriák nyertesei

MD O40

MD O50

WD

XD

XD O40

OD

A csoportképek megtalálhatók a Szitakötők közösségi média oldalán a Fényképek menüpont alatt. A játék során készült akcióképek a következő hét folyamán kerülnek feltöltésre ugyanerre a felületre.

A kiskunhalasi gyorstollaslabda csapat (Solt, 2023.03.11.)

A solti versenyen hatan képviselték Kiskunhalast