Nyisd meg a szelepet, engedd ki a gőzt!

Szürke hétköznapok, mindennapos elvárások, határidők, teljesítménykényszer… – a mai rohanó ember pár stresszfaktora, melyekkel napról napra egyre nagyobb feszültséget gerjesztünk magunkban. Itt az új, alig 25 éves sport, mellyel kiengedheted a gőzt, erősítheted a szervezetedet, megelőzheted a betegségek kialakulását. Gyere, üsd velünk a labdát, mérettesd meg magad a gyorstollasban!

Manapság már az aktív pihenés a kulcsszó

Július utolsó hétvégéjén a kiskunhalasi strandon már 10. alkalommal kerül megszervezésre a X. Joma-Halasthermal Beachminton Open Powered by Speedminton (FUN 500 Pts) verseny. Ez a nap neked is lehet egy aktív, mégis pihenéssel töltött időszakod: strandolsz, közben megismerkedsz a crossmintonnal (gyorstollaslabda), ezzel a dinamikus, játékos sporttal. Az ütős sportok jótékony hatását már korábbi cikkünkben felvázoltuk.

Ha már van ütős előéleted, a versenyen is indulhatsz amatőr kategóriában, ahol kipróbálhatod magad a hasonló tudású, vállalkozó szellemű, sportot kedvelők között. Ütőt, labdát, pályát biztosítunk az amatőrök számára, ha neveznek a versenyre.

Itt részletesen olvashatsz az idei versenyről, melynek egyik támogatója a népszerű sportszermárka hazai forgalmazója, a Joma Sport Magyarország.